6060 Tiszakécske, Kossuth Lajos utca 40.
  • Nyitvatartási idő

    Vasárnap, Hétfő: zárva
    Kedd, Péntek: 08:00-18:00
    Szerda, Csütörtök: 09:00-17:00
    Szombat: 08:00-12:00

  • Email

    konyvtartiszakecske@gmail.com

  • Telefon

    +36-76/441-107

Sziklák között kavics – Bobek Tamás atya könyvbemutató

  • Home
  • Híreink
  • Sziklák között kavics – Bobek Tamás atya könyvbemutató
2024.03.19.

Színvonalas irodalmi és valódi közösségi élménnyel gazdagodhattak azok, akik március 14-én délután ellátogattak a tiszakécskei Találkozások Házába, hogy részt vegyenek Bobek Tamás plébános kötetbemutatóján.

Teljesen megtelt a rendelkezésre álló tér március 14-én 17.00 óra tájban a Találkozások Háza földszintjén, a ,,Tisza jobb partján”. A helyszínen Bobek Tamás tiszakécskei plébános Sziklák között kavics című verses kötetének bemutatóját tartották meg.

A rendezvényen, amely az Arany János Művelődési Központ és Városi Könyvtár segítségével valósult meg többen is közreműködtek. Subáné Kiss Kriszta moderátorként, Bánföldi Szilárd színművész pedig Bobek Tamás műveinek szavalójaként járult hozzá az irodalmi est maradandó élménnyé alakításához.

A kötetbemutató bő kétórás ideje pillanatok alatt elrepült, s a hallgatók olyan érzéssel távozhattak, hogy még sokáig hallgatnák a verseket, illetve a hozzájuk kapcsolódó történeteket, amelyek által azok is jobban megismerhették Tamás atyát, akik eddig talán kevésbé ismerték.

A baráti hangulatú rendezvény dedikálással zárult, amely során Tamás atya mindenkit kedvesen és örömmel fogadott, az arcokon pedig ,,két pont között görbület” aposztrofálta a történteket.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to content