6060 Tiszakécske, Kossuth Lajos utca 40.
 • Nyitvatartási idő

  Vas.,Hétfő: Zárva | Kedd,Pén.:8-18
  Szerda,Csüt.:9-17 | Szom.:8-12

 • Email

  konyvtartiszakecske@gmail.com

 • Telefon

  +36-76/441-107

Rejtélyek éjszakája a Városi Könyvtárban

2021.11.02.

Október 29-én a városi könyvtárba a „Rejtélyek éjszakájára” várták az érdeklődőket. Színes programok szórakoztatták a kicsiket és a felnőtteket egyaránt.

A varázslatos illatok világába Tuza Gergő avatta be a hallgatóságot, aki játékosan, de mégis sok ismerettel gazdagította az illatfelismerő játékban résztvevőket. Nem volt könnyű az illatokat kitalálni, de ennek ellenére szép számmal születtek helyes megoldások.

Kerti Zsolt a 3D origami mestere Soltról érkezett, akinek lélegzetelállító kiállítása üde színfoltként hatott a könyvtár falai között. A háromszögekből hajtogatott modulokból különféle nagyságú figurák, több nap, több hét, vagy több hónap munka után születnek meg. Hihetetlen kreativitás, térlátás és kitartás kell ennek a hobbynak az életben tartásához. A gyerekek kipróbálhatták a modulok hajtogatását és összerakását.

A Mikropódium Családi Bábszínház tagjai, Aracs Eszter és Lénárt András közreműködésével olyan árnyszínház előadást nézhetett a közönség, ahol a figurákat a gyerekek maguk készítették el, és maguk keltették életre.

Bardócz Attila világutazó, földrajz-rajz szakos tanár Izlandról tartott nagyon különleges előadást, meghökkentő fotókat vetített a vulkánkitörésről és mesélt élményeiről. Köszönjük a közreműködőknek és a rendezvényre ellátogatóknak a részvételt.

Skip to content