6060 Tiszakécske, Kossuth Lajos utca 40.
 • Nyitvatartási idő

  Vasárnap, Hétfő: zárva
  Kedd, Péntek: 08:00-18:00
  Szerda, Csütörtök: 09:00-17:00
  Szombat: 08:00-12:00

 • Email

  konyvtartiszakecske@gmail.com

 • Telefon

  +36-76/441-107

Zenei Mágia: Emelie Waldken és Bardócz L. Csaba különleges találkozása

 • Home
 • Híreink
 • Zenei Mágia: Emelie Waldken és Bardócz L. Csaba különleges találkozása
2024.05.13.

Egy különleges zenei utazás vette kezdetét két évvel ezelőtt, amikor Emelie Waldken és Bardócz L. Csaba, a két kiváló zenész találkozott a zene világában.

Emelie Waldken virtuóz nyckelharpás az egyik legizgalmasabb húros hangszeren, a svéd nyckelharpán játszik, amelynek gyökerei a középkorig nyúlnak vissza. Emelie magával ragadó személyisége és játéka, valamint Csaba érzékeny gitárművészete, ezen a délutánon is a közönség szívéig hatolt. Emelie és Csaba minden dalban egyedülálló történetet mesélt el,  ami a zene nyelvén lett kifejezve. Az ő együttműködésük ráébresztett bennünket arra, hogy a zene valóban az emberi lélek legmélyebb rétegeit képes megérinteni, és képes összekötni bennünket egymással.

Emelie Waldken lenyűgöző zenei háttérrel rendelkezik. A hegedűn és nyckelharpán való szenvedélyes jártassága mellett a klasszikus és skandináv népzenei stílusokban való jártassága nagyszerű alapot teremt a különböző zenei műfajok felfedezéséhez és összehangolásához. A skandináv népzene hagyományait ötvözi modern hangzással, és így egy olyan zenei élményt teremt melyben a tradíció és az újítás találkozik. Az, hogy pár éve csellón is muzsikál, tovább erősíti a repertoárját és az általa kifejezett művészi sokszínűséget.

A koncert során Emelie és Csaba olyan hangulatot teremtettek, melyben a zene határok nélkül szárnyalt. A közönség aktívan részt vett az előadáson, érezve és megosztva a művészek által közvetített érzelmeket és gondolatokat. Emelie még egy könnyű táncot is megtanított a résztvevőknek.

Emelie Waldken és Bardócz L. Csaba története jó példa arra, hogy a zene valóban összekötheti az embereket, és határokat dönthet le. Az ő együttműködésük nem csupán zenei élményt nyújtott, hanem azt is bizonyította, hogy a zene egy olyan eszköz, mely által az emberek mélyebb kapcsolatot teremthetnek egymással és a világgal.

Csabának és Emilinek nagy köszönettel tartozunk, hiszen jelenlétük és zenéjük inspirációt adott mindenkinek aki jelen volt a koncerten. 

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to content