6060 Tiszakécske, Kossuth Lajos utca 40.
  • Nyitvatartási idő

    Vasárnap, Hétfő: zárva
    Kedd, Péntek: 08:00-18:00
    Szerda, Csütörtök: 09:00-17:00
    Szombat: 08:00-12:00

  • Email

    konyvtartiszakecske@gmail.com

  • Telefon

    +36-76/441-107

Rejtélyek Éjszakája

2022.10.29.

Évek óta nagy sikert arat a „Rejtélyek éjszakája” elnevezésű rendezvény a városi könyvtárban.

Október 28-án minden korosztály számára érdekes, szórakoztató, élménydús programokat kínáltunk, hiszen Kőhalmi Ferenc zenés bűvészműsora előtt a gyerekek Ádám Anita és Sánta Erika vezetésével kipróbálhatták kézügyességüket. Zseníliadrótból pókot készíthettek, a bébiételes üvegek az újrahasznosítás jegyében halloween mécsestartókká változtak, de nagy örömmel készítették a szellemeket, a fekete macskát a denevéreket is.

Kőhalmi Ferenc bűvész nemcsak jó hangulatot teremtett, hanem zengett a közös énekléstől a könyvtár, és a megfejthetetlen bűvészmutatványok sora ámulatba ejtette a közönséget.

Bardócz Attila világutazó az Andok legcsodálatosabb vidékére a perui táj festői világába repített bennünket. Ki ne szeretne előadást hallgatni Machu Picchu rejtélyes romjairól, a lenyűgöző szépségű inka birodalomról vagy ahogyan sokan nevezik, az inkák elveszett városáról. Szó esett többek között még a Nacza vonalakról, a Titicaca tó úszó nádszigeteiről is.

A Rejtélyek éjszakája teázással zárult, és bízunk abban, hogy felejthetetlen élményeket sikerült átadnunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Skip to content