6060 Tiszakécske, Kossuth Lajos utca 40.
  • Nyitvatartási idő

    Vasárnap, Hétfő: zárva
    Kedd, Péntek: 08:00-18:00
    Szerda, Csütörtök: 09:00-17:00
    Szombat: 08:00-12:00

  • Email

    konyvtartiszakecske@gmail.com

  • Telefon

    +36-76/441-107

Nyári gyerekfoglalkozás Bartos Erika mesefiguráival a Városi Könyvtárban

  • Home
  • Híreink
  • Nyári gyerekfoglalkozás Bartos Erika mesefiguráival a Városi Könyvtárban
2024.07.11.

Július 10-én elindult a nyári gyerekfoglalkozás Bartos Erika írónő népszerű mesefigurái, Bogyó és Babóca segítségével a Városi Könyvtárban.

Az első foglalkozás “A százlábú utazása” című mese köré épült, amely színes és izgalmas programot kínált a gyerekeknek. A foglalkozás a mese felolvasásával kezdődött, amit a gyerekek figyelemmel és érdeklődéssel hallgattak. A mese varázslatos világa és a szerethető karakterek gyorsan magukkal ragadták a kis hallgatókat.

A mese felolvasását követően játékra került sor, amely során a gyerekek interaktív feladatokban vehettek részt. A program egyik csúcspontja a kézműves foglalkozás volt, ahol minden résztvevő elkészíthette a mese szereplőinek házait gyufásdobozból. A gyerekek lelkesen dolgoztak a kis házikók díszítésén, amit végül mindenki haza is vihetett emlékbe.

A Városi Könyvtár dolgozói ezúton is szeretnék megköszönni mindenkinek a részvételt és a lelkesedést, amellyel hozzájárultak a program sikeréhez. A nyári gyerekfoglalkozások a továbbiakban is folytatódnak, és még számos izgalmas történet és kreatív tevékenység várja a gyerekeket. Mindenkit szeretettel várunk a következő alkalmakra is!

Skip to content