6060 Tiszakécske, Kossuth Lajos utca 40.
  • Nyitvatartási idő

    Vasárnap, Hétfő: zárva
    Kedd, Péntek: 08:00-18:00
    Szerda, Csütörtök: 09:00-17:00
    Szombat: 08:00-12:00

  • Email

    konyvtartiszakecske@gmail.com

  • Telefon

    +36-76/441-107

Megnyílt a Bálint Ágnes emlékkiállítás

2022.02.03.

A Városi Könyvtárban Bálint Ágnes emlékkiállítását láthatják az érdeklődők, ami Vecsés város támogatásával valósult meg az óvodás és a kisiskolás közönség számára, így ennek megfelelően játékos.

Az életmű kiállítás tablókat és tárgyakat tartalmaz. A tablókhoz tárgyak és feladatötletek kapcsolódnak. A legfiatalabb olvasók is játékokon, közös mókán, diavetítéseken keresztül ismerkedhetnek meg Bálint Ágnes mesehőseivel, miközben a tablók tartalma a nagyobb gyerekeknek és a felnőtteknek nyújt tartalmas élményt.

A kisebbek memóriakártyákon keresztül ismerkedhetnek a könyvekkel, a nagyobbak pedig játékos feladatokkal mérhetik fel a tudásukat. A tökházikóban Manócska várja a látogatókat, aki türelmes és következetes, Mazsola, aki nyűgös, füllentő, és lustácska, valamint Tádé.

A kutyakosárban pihen Frakk, aki egy valóságos élő kutyáról kapta a nevét, aki most nem mérges pedig Szerénke és Lukrécia a két macska is a közelében van. A kiállított tárgyak között látható a szerző írógépe, rajzfilm vázlat, a faliszekrényből elővarázsolt iskola, ahol éppen most is tanítás folyik.

A kiállítás tartalmazza Bálint Ágnes idegennyelvű könyveit is.

A kiállítás megtekinthető 2022. 02. 03 – 2022. 02. 24-ig, a könyvtár nyitvatartási ideje alatt. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Skip to content