6060 Tiszakécske, Kossuth Lajos utca 40.
  • Nyitvatartási idő

    Vasárnap, Hétfő: zárva
    Kedd, Péntek: 08:00-18:00
    Szerda, Csütörtök: 09:00-17:00
    Szombat: 08:00-12:00

  • Email

    konyvtartiszakecske@gmail.com

  • Telefon

    +36-76/441-107

Utazó Digitális Élményközpont

2020.07.22.

Utazó Digitális Élményközpont

A Digitális Jólét Program hálózat Utazó Digitális Élményközpontja, a tiszakécskei városi könyvtár DJP pontja által megnyert pályázatnak köszönhetően, Tiszakécskén az Arany János Művelődési Központban tartott minden korosztály számára érdekes, izgalmas, a digitális világ lehetőségeit bemutató előadást.

Hrabovszki Róbert és Hajkó Márk színvonalas, a korosztályoknak megfelelő játékos, de mégis fontos ismereteket tartalmazó bemutatója nagy érdeklődést keltett.

A 3D nyomtató megállás nélkül dolgozott. A drónokat a gyerekek ügyesen irányították, de akik most találkoztak ilyen eszközzel először, azoknak is nagy élményben volt részük.

A legó robotokat is nagy érdeklődés övezte, de a legnagyobb sikere a VR szemüvegnek volt, nemcsak a fiatalabb korosztály számára, hanem az idősebbek körében is. Segítségével pillanatok alatt lehet belépni a virtuális világba, ahol hullámvasúton ülhetünk, dinoszauruszokkal találkozhatunk, utazhatunk földalatti barlangokban, stb. Köszönjük az előadóknak a különleges és örömteli perceket, a hallgatóságnak pedig az aktív közreműködést.


[ngg src=”galleries” ids=”14″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]
Skip to content